Гарантія повернення

Ми гарантуємо повернення грошей за придбаний на сайті katerynaromanenko.com інформаційний продукт / послугу за запитом клієнта.

Політика відмови від послуг

Після оформлення замовлення та оплати, в кожному окремому випадку, ви отримуєте право відмовитися від послуг і отримати відшкодування коштів. Ви маєте право відмовитися від оплачених послуг, повідомивши нас про це у встановлені терміни.

Від дати отримання нами запиту на повернення залежить можливість повернення коштів, а також сума утримань, пов’язаних з поверненням.

Ви розумієте і погоджуєтеся з тим, що, якщо ви вже почали користуватися послугами (отримали доступ до одного або кількох занять програми навчання або їх записів) протягом терміну відмови, ми маємо право утримати з внесеної вами суми суму вартості фактично наданих послуг згідно кількості занять/уроків тощо, на момент отримання запиту на повернення.

Політика відмови від онлайн-навчання

Ви маєте право відмовитися від онлайн-навчання (доступ до записів навчання, вебінарів і іншого платного навчального контенту) протягом чотирнадцяти (14) календарних днів з моменту підтвердження замовлення (підтвердження оплати).

Якщо ви звернулися за поверненням в установлений термін, ми зобов’язуємося повернути вам платежі, отримані від вас в якості оплати курсу. Для отримання повернення коштів зв’яжіться з нами для отримання дозволу на повернення в установленому порядку.

Якщо ви вже почали користуватися послугами протягом періоду відмови (наприклад, взяли участь в одному або декількох онлайн-заняттях або ж отримали посилання для перегляду або завантаження відеоуроків), ми утримаємо з внесеної вами суми вартість послуг, фактично наданих на момент оформлення запиту на повернення. В такому випадку, сума повернення визначається як різниця між загальною вартістю послуг і вартістю фактично спожитих послуг.

Оформлення повернення

Для відмови від послуг та оформлення повернення – напишіть ПІП, назву оплаченого товару / послуги і причину повернення на kubpsy@gmail.com , або зверніться за номерами телефону, зазначеними на нашому сайті.

Менеджер он-лайн школи повідомить Вам про подальші необхідні дії.

Повернення робиться тільки після заповнення он-лайн форми “Заява на поверення”. Менеджер відправить Вам посилання на он-лайн форму.

Якщо після відправки он-лайн форми  “Заява на поверення” пройшло 3 (три) повних дні, і від Вас не отримано відповіді, то Ви розумієте і ми вважаємо, що Ви відмовилися від свого права на повернення.

У випадку, якщо клієнт призупиняє навчання та/чи переносить його на інший потік, право на повернення коштів не діє у іншому періоді і тим самим він підтверджує свій намір продовжити навчання.

Заяву повинен заповнити клієнт, який здійснив покупку на сайті. При заповенні заявки 3-ми особами, вона буде вважатися недійсною.

Якщо ж ви не отримаєте письмового підтвердження протягом 72 годин з моменту відправлення листа, зверніться в нашу службу підтримки за телефоном, вказаним на сайті.

Ви розумієте, що, якщо ви порушите порядок оформлення запиту на повернення або ж не надасте нам зазначену інформацію, ми маємо право відмовити вам у поверненні і не розглядати ваше звернення.

Наслідки відмови від послуг

Якщо ви оформили запит на повернення в зазначений термін, ми повернемо вам кошти протягом тридцяти (30) днів з дня отримання запиту.

Для повернення коштів ми скористаємося тим же способом платежу, який ви використовували при оплаті послуг. Ми утримаємо з суми повернення всі додаткові комісії банків і платіжних систем, пов’язані з поверненням платежу.

Якщо ви не користувалися послугами (не взяли участь у заході, ще не подивилися доступні вам заняття) не з нашої вини або відмовилися від користування послугами з порушенням термінів та встановленого порядку, ми не відшкодовуємо вам вартість таких послуг.

Якщо ви скористалися своїм правом на повернення коштів, то до всіх цифрових продуктів (курсів, вебінарів, семінарів, тренінгів, марафонів та інших навчальних продуктів) закривається доступ повністю, включаючи навіть ті, за які було утримано вартість при поверненні, оскільки курси не продаються частинами / уроками / заняттями тощо.

Особливі умови відмови і додаткові гарантії повернення

Ми безумовно залишаємо за собою право встановлювати інші правила відмови для окремих Послуг (програм навчання, продуктів, живих заходів, вебінарів, інтенсивів і ін.) Або надавати вам додаткові гарантії безумовного повернення, публікуючи особливі Умови відмови від послуг на сторінці замовлення продукту.

Перенесення термінів надання Послуг

Не пізніше двадцяти (20) днів з дати оплати Послуг (здійснення першого платежу), ви маєте право перенесення термінів надання Послуг на інші календарні дати і пройти навчання з наступним потоком курсу (на умовах аналогічного пакета послуг, еквівалентного придбаному за вартістю). В такому випадку, повернення грошових коштів не здійснюється, а ми повідомимо вам нові можливі календарні дати навчання. Перенесення термінів надання Послуг можливий не більше одного разу.

Для дотримання встановленого терміну, вам досить повідомити нас в порядку, встановленому для оформлення запиту на повернення.

Ми безумовно зберігаємо за собою право встановлювати інші правила перенесення термінів надання послуг для окремих продуктів, публікуючи додаткові Умови перенесення на сторінці продукту.

Закінчення періоду відмови

У разі, якщо Послуги були надані в повному обсязі до закінчення терміну відмови (наприклад: ви вже отримали доступ до всіх уроків і матеріалами) і / або до моменту отримання запиту на повернення, повернення грошових коштів не здійснюється.

У разі отримання запиту на повернення (відмови від послуг) з порушенням встановлених термінів відмови, повернення грошових коштів не здійснюється.